Weidemann Belgium

21 april 2014

De algemene importeur van Weidemann voor België voortaan vanaf nieuwe locatie. Weidemann GmbH, de Duitse producent van Hoftracs®, wielladers en telescoopladers werd in België tot en met 30 april 2013 vertegenwoordigd door Lampaert-Polfliet BVBA uit Lo-Reninge. De firma Weidemann GmbH bedankt de heer Roger Lampaert en zijn echtgenote Jenny Lampaert-Polfliet voor de lange, heel goede […]

De algemene importeur van Weidemann voor België voortaan vanaf nieuwe locatie.
Weidemann GmbH, de Duitse producent van Hoftracs®, wielladers en telescoopladers werd in België tot en met 30 april 2013 vertegenwoordigd door Lampaert-Polfliet BVBA uit Lo-Reninge. De firma Weidemann GmbH bedankt de heer Roger Lampaert en zijn echtgenote Jenny Lampaert-Polfliet voor de lange, heel goede en succesvolle samenwerking en wenst beide zakenlui het beste en een goede gezondheid tijdens hun welverdiend pensioen.

De nieuwe algemene importeur voor het hele Weidemann-assortiment in België werd met ingang vanaf 1 mei 2013 het Belgische filiaal van de firma Wacker Neuson BV. Na de succesvolle herstructurering van vorig jaar worden de activiteiten voor België nu gebundeld op een nieuwe locatie. Dit zal het gevestigde Wacker Neuson-filiaal in Asse-Mollem zijn.  Daarmee moet volgens de producent een optimale ondersteuning in alle belangen rond het merk Weidemann geboden worden van op een centrale locatie. Weidemann GmbH is een dochterbedrijf van Wacker Neuson SE – met deze bedrijfsorganisatie wordt de aanwezigheid in België duidelijk versterkt en worden de bestaande structuren zinvol gebruikt.

Het bedrijf Weidemann wordt binnen de onderneming Wacker Neuson België geleid door de heer Lambert Berends, die algemeen zaakvoerder van Wacker Neuson Benelux is. Wacker Neuson België vormt een nieuw team met betrokkenheid van bewezen contactpersonen uit de bedrijfssector. Het is het doel een intensieve marktbewerking voor Weidemann-producten door Wacker Neuson België te verzekeren.

De nieuwe contactgegevens luiden:
Weidemann Belgium
c/o Wacker Neuson BV
Z5 Mollem 210
B-1730 Asse-Mollem
Tel.: +32 (0) 2-452 85 07
Fax: +32 (0) 2-452 50 90
Info.be@wackerneuson.com