Weidebeluchter Scariflex R6S5 en nivelleereg Scariflex R6S6

11 april 2014

De Scariflex weidebeluchter heeft al sinds jaren de doeltreffendheid van agressieve flexibele tanden bewezen, die als een tuinhark werken om mos, dood gras en andere voorwerpen uit het gras te verwijderen. Dit insnij-effect is op alle gloednieuwe SCARIFLEX R6S5 en R6S6 modellen versterkt. Het R6S5 model vervangt de rij flexibele bladen van de welbekende SCARIFLEX R5S […]

De Scariflex weidebeluchter heeft al sinds jaren de doeltreffendheid van agressieve flexibele tanden bewezen, die als een tuinhark werken om mos, dood gras en andere voorwerpen uit het gras te verwijderen. Dit insnij-effect is op alle gloednieuwe SCARIFLEX R6S5 en R6S6 modellen versterkt.

Het R6S5 model vervangt de rij flexibele bladen van de welbekende SCARIFLEX R5S door een 5de rij flexibele tanden. Het is ontworpen om voor een betere hergroei van de graszode te zorgen, met een totale afstand tussen de tanden van 30 cm.

Het R6S6 model heeft slechts flexibele tanden verdeeld over 6 rijen met een totale afstand tussen de tanden van slechts 25 cm. Deze garanderen, door de vibratie van de tanden, de bewerking van heel de oppervlakte, niet alleen op weiden, maar ook op graslanden en uitstoelende planten, bij toepassing van mechanische onkruidbestrijding, o.a. in de biologische landbouw.