Versterkte vertegenwoordiging van Case IH in Henegouwen

7 december 2013

Om een nog betere service te kunnen waarborgen aan de Case IH klanten van de regio van Frasnes-Lez-Gosselies, kondigde Case IH onlangs aan dat de dealer Verset-Ransquin tegenwoording nauwer gaat samenwerken met het bedrijf AG Services uit Soignies op gebied van verkoop en naverkoopdienst voor de Case IH en Steyr tractoren. Het doel van deze […]

Om een nog betere service te kunnen waarborgen aan de Case IH klanten van de regio van Frasnes-Lez-Gosselies, kondigde Case IH onlangs aan dat de dealer Verset-Ransquin tegenwoording nauwer gaat samenwerken met het bedrijf AG Services uit Soignies op gebied van verkoop en naverkoopdienst voor de Case IH en Steyr tractoren.

Het doel van deze aanpak is de aanwezigheid van het merk te vergroten binnen deze sector en de samenwerking tussen het team van Soignies en deze van Frasnes-Lez-Gosselies verder te versterken. De laatste ontwikkelingen op gebied van motoren, hydraulica en on-board electronica zoals een GPS vragen specifieke bekwaamheden die bovendien steeds ingewikkelder worden voor techniekers van een naverkoopdienst. Ze moeten dus continu opgeleid worden om de laatste ontwikkelingen op gebied van machines te kunnen blijven volgen. Dankzij deze nauwere samenwerking, zullen de Case IH klanten over een nog betere naverkoopdienst beschikken, waardoor ze tijdens het seizoen vlugger en efficienter zullen geholpen worden.

Voor de bestaande klanten zijn er geen veranderingen en worden ze uitgenodigd om te blijven gaan bij hun voorkeurdealer, zoals ze het deden voordat deze nauwere samenwerking tot stand kwam.

Meer informatie? Benoit Demol voor de NV AG Services, Chemin St-Landry 12 te 7060 Soignies, tel : 067/33 41 05 en Vincent Verset voor de NV Verset-Ransquin, Chaussée de Bruxelles 717 te 6210 Frasnes-Lez-Gosselies, tel : 071/85 14 12.