TREKKERS ANTONIO CARRARO 1

6 mei 2014

1) Mach 2, een vooruit- en achteruitrijdende trekker met twee gestuurde wielen en twee rupsbanden – NIEUW! 2) SRH 9800 Infinity met onbeperkte versnellingen – NIEUW! 3) TRX 6400 met nieuwe motor – NIEUW! 1) Mach 2, een vooruit- en achteruitrijdende trekker met twee gestuurde wielen en twee rupsbanden – NIEUW! De Mach 2 is speciaal ontworpen voor de […]

1) Mach 2, een vooruit- en achteruitrijdende trekker met twee gestuurde wielen en twee rupsbanden – NIEUW!
2) SRH 9800 Infinity met onbeperkte versnellingen – NIEUW!
3) TRX 6400 met nieuwe motor – NIEUW!
1) Mach 2, een vooruit- en achteruitrijdende trekker met twee gestuurde wielen en twee rupsbanden – NIEUW!

De Mach 2 is speciaal ontworpen voor de teelt op hellingen, waarbij het belangrijk is dat de machine altijd contact houdt met de grond en grip, stabiliteit en veiligheid onontbeerlijk zijn. De exclusieve configuratie met gestuurde wielen vooraan en rubberen rupsbanden achteraan zorgt ervoor dat ingewikkelde manoeuvres gemakkelijker en veiliger kunnen worden uitgevoerd, zelfs op uitgesproken hellingen en steile bergwanden. Dit soort maneuvers kan niet worden uitgevoerd met andere soorten trekkers die enkel zijn uitgerust met standaardbanden. De Mach 2 is met zijn breedte van 1440 mm, zijn gewicht van 2915 kg, zijn schitterende Yanmar 87 pk-motor, zijn goedgekeurde snelheid op de weg van 35 km/u, zijn bijzonder lage zwaartepunt en een ruim aanbod aan opties, waaronder de ultracomfortabele StarLight-cabine, de ideale trekker voor alle landbouwactiviteiten. Deze trekker kan alle uitdagingen aan en stelt u in staat om snel en veilig alle nodige taken uit te voeren.

2) SRH 9800 Infinity met onbeperkte versnellingen – NIEUW!

De SRH 9800 (87 pk) is een compacte vooruit- en achteruitrijdende trekker met geleed chassis die is uitgerust met hydrostatische aandrijving. Deze trekker haalde de finale van de “Tractor of the Year 2013”-wedstrijd en won de “Intervitis Interfructa Innovation 2013”-prijs — dankzij zijn unieke eigenschappen, eenvoudige bediening en grote nauwkeurigheid oogstte hij heel wat bijval in de sector.
De nieuwe versie van de SRH 9800 Infinity werd voorgesteld op Fima. De functies van de versnellingsbak werden uitgebreid. In de nieuwe versie wordt voortdurend energie geleverd, zonder onderbrekingen in het vermogen, zelfs wanneer bijzonder discontinue krachten moeten worden opgevangen waarvoor naar een andere versnelling moet worden geschakeld. Het Infinity-aandrijvingssysteem beschikt over twee soorten aandrijflijnen (werk of verplaatsing). De eerste gaat van 0 tot 15 km/u en de tweede van 0 tot 40 km/u. Elke aandrijflijn beschikt over drie hydraulische versnellingen die worden ingeschakeld met behulp van een eenvoudige drukknop, zonder dat dit de snelheid van het voertuig beïnvloedt. Met het Eco-systeem kan automatisch een maximale snelheid worden aangehouden bij een laag toerental, om zo ook het verbruik te beperken. Deze trekker biedt een uitstekend gebruikscomfort, zowel wat het geluidsniveau als wat trillingen betreft. De combinatie van de nieuwe Infinity-aandrijving met de precisie van het hydrostatische systeem maakt de SRH 9800 Infinity tot een veelzijdige, dynamische trekker. De SRH 9800 Infinity is uitgerust met een ESC-inrichting, een actief systeem dat het toerental van het voedingsframe en de bedrijfssnelheid regelt. Beide kunnen tegelijkertijd of los van elkaar worden ingesteld en geregeld, om zo optimale en constante prestaties te garanderen, zelfs bij een discontinue vermogensabsorptie.

3) TRX 6400 met nieuwe motor – NIEUW!

Deze nieuwe ultracompacte motor van Italiaanse makelij (VM Motori) met 56 pk en directe inspuiting – de keuze van AC voor alle motoren – voor het TRX-model van de Ergit-reeks is voorzien van een gul koppel bij laag toerental (195 Nm/1400 tr/min) en levert absolute topprestaties. Smalle rijen gewassen of gewassen met grote takken, wijnstokken met pergola’s, steile terreinen of terrasbouw zijn geen probleem voor de TRX, een gespecialiseerde en veelzijdige trekker “op maat” die speciaal werd ontwikkeld voor werk in beperkte ruimten of op hellingen. Deze trekker combineert een compacte structuur, een bijzonder kleine draaicirkel en een schitterende motor met een constante stabiliteit en grip en garandeert zo uitstekende prestaties op alle soorten terreinen, zelfs bij hoogteverschillen of oneffenheden. De achteruitrijvoorziening en het ergonomisch verantwoorde ontwerp zorgen ervoor dat u eenvoudiger, doeltreffender en sneller kunt werken, waardoor u tijd wint en het brandstofverbruik daalt.