Ploeger en Veenhuis organiseren Profi Gülle Tage

11 november 2021

ROOSENDAAL EN RIJSSEN – Ploeger en Veenhuis organiseren in samenwerking met hun Duitse dealer Engbers Söhne de Profi Gülle Tage. Het evenement vindt plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november 2021 op het terrein van Engbers Söhne in 49767 Twist-Rühlerfeld, Duitsland en is dagelijks geopend van 8.00 – 18.00 uur. Tijdens het […]

ROOSENDAAL EN RIJSSEN – Ploeger en Veenhuis organiseren in samenwerking met hun Duitse dealer Engbers Söhne de Profi Gülle Tage. Het evenement vindt plaats van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november 2021 op het terrein van Engbers Söhne in 49767 Twist-Rühlerfeld, Duitsland en is dagelijks geopend van 8.00 – 18.00 uur.

Tijdens het evenement zullen de twee premium merken gezamenlijk de laatste ontwikkelingen op het gebied van mesttechniek presenteren. Belangrijke publiekstrekkers zijn de recentelijk geïntroduceerde Ploeger vierwieler en de Veenhuis Premium Quad-Shift bemestingstank. De Ploeger vierwieler kan voor het eerst door het grote publiek bekeken worden. Doel van het evenement is om geïnteresseerde boeren en loonwerkers de mogelijkheid te bieden zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen in de mesttechniek.

Van Ploeger zal het gehele mestzelfrijder programma aanwezig zijn, te weten de driewieler (AT4103), de vierwieler (AT5104) en de vijfwieler (AT5105). De zelfrijders zijn uitgerust met Veenhuis gras- en bouwlandinjecteurs. Bomech presenteert ook een nieuwe sleepvoetbemester: de 24 meter brede Trac-Pack.

Naast de nieuwe machines zijn er ook een aantal occasions te bezichtigen.

Veenhuis toont een drietal getrokken bemestingstanks, waaronder een Profiline tandemas vacuümtank en een Profiline tandemas pomptank met een excentrische wormpomp. Daarnaast is uiteraard de nieuwe Premium Quad-Shift in een verdringeruitvoering te zien, alsmede het gehele assortiment aan zode- en bouwlandbemesters

De productspecialisten van Veenhuis en Ploeger zijn aanwezig om u over de bestaande en nieuwe technieken te informeren. Bezoekers kunnen zich vooraf registreren via de Ploeger website of de Veenhuis website. Onder de geregistreerde bezoekers worden enkele Ploeger soft shell jassen en Veenhuis miniatuur-combinaties verloot. Tijdens de Profi Gülle Tage zijn de lokale coronaregels van toepassing. Meer informatie hierover is te lezen op de online-eventpagina’s.