Ontdek Dewulf op Potato Europe

9 september 2013

Naar jaarlijkse gewoonte vindt opnieuw Potato Europe plaats, ditmaal in de aardappelhoofdstad van Nederland, Emmeloord. Potato Europe Emmeloord zal op 11 en 12 september het hart zijn van de internationale aardappelindustrie. De beurs staat in het teken van prestatie, duurzaamheid en voortreffelijkheid op het gebied van kwaliteit; 3 pijlers waar Dewulf dagelijks garant voor staat. […]

Naar jaarlijkse gewoonte vindt opnieuw Potato Europe plaats, ditmaal in de aardappelhoofdstad van Nederland, Emmeloord. Potato Europe Emmeloord zal op 11 en 12 september het hart zijn van de internationale aardappelindustrie. De beurs staat in het teken van prestatie, duurzaamheid en voortreffelijkheid op het gebied van kwaliteit; 3 pijlers waar Dewulf dagelijks garant voor staat. Wij nodigen u dan ook graag uit om nader kennis te maken met onze rooiers tijdens de rooidemonstraties of breng een bezoekje op onze stand, V102. Dewulf zal op een oppervlakte van meer dan 30ha rooien met een RA2060, Kwatro en RA3060.
RA2060 2-rijige getrokken verstekrooier met bunker, axiaalrollen en loofklapper NIEUW

Voor het eerst zal Dewulf met een RA2060 gaan demonstreren die uitgerust is met nieuwe rooibek en loofklapper. Het grootste verschil met de standaardmachine is dat de diabolo’s vervangen zijn door aangedreven schijven, net als op de Kwatro. Deze aangedreven schijven zorgen voor een absolute meerwaarde in natte omstandigheden. Daarbovenop heeft de R2060 de grootste bandenmaat in zijn klasse en is deze standaard uitgerust met rijdend lossen bunker.

Kwatro 4-rijige zelfrijdende aardappelrooier met bunker en axiaalrollen
De Dewulf Kwatro, ook wel ‘meester’ onder de vierrijers genoemd, gaat waar geen enkele andere rooier kan gaan. De rupsen garanderen minimale bodemdruk en zorgen ervoor dat er in de zwaarste weersomstandigheden kan gerooid worden. Het rooikanaal is gepositioneerd voor de rupsen, zodat de aardappelruggen ongeschonden blijven. Dankzij de grote bunker (17,5m³) wordt de productiviteit naar een hoger niveau getild.

RA3060 2-rijige zelfrijdende aardappelrooier met bunker en axiaalrollen
De Dewulf R3060 is meer dan ooit een begrip in de 2-rijige aardappelrooiers. Met jaarlijks meer dan 50 verkochte exemplaren weet Dewulf menig aardappelteler te overtuigen. De rooier weerspiegelt de ultieme balans tussen ongeremd vermogen en superieure kwaliteit. Via 3 zeefmatten, 2 egelbanden en axiaalrollen is de RA3060 dé referentie op gebied van rendement, productvriendelijkheid en kwaliteit.