Nieuwigheid in het gamma van TORNADO3 stalmeststrooiers

26 februari 2014

Nieuwigheid in het gamma van TORNADO3 stalmeststrooiers JOSKIN geeft nog eens blijk van zijn engagement jegens de tegenwoordige en toekomstige gebruikers van zijn producten. Om de vraag van de markt op zijn best te beantwoorden, heeft JOSKIN een nieuw model immers net toegevoegd aan zijn gamma van TORNADO3 stalmeststrooiers: het T5511/12V. Zijn specifieke kenmerk is […]

Nieuwigheid in het gamma van TORNADO3 stalmeststrooiers

JOSKIN geeft nog eens blijk van zijn engagement jegens de tegenwoordige en toekomstige gebruikers van zijn producten. Om de vraag van de markt op zijn best te beantwoorden, heeft JOSKIN een nieuw model immers net toegevoegd aan zijn gamma van TORNADO3 stalmeststrooiers: het T5511/12V.

Zijn specifieke kenmerk is een bak van 113 cm hoog en 5,50 m lang, d.w.z. het laagste van het TORNADO3 gamma, wat voor een eenvoudige lading zorgt met alle types laders. Met zulk een hoogte werd de hoogte van de achterstrooiwals verminderd tot 2m30, terwijl de spiralen dezelfde diameter hebben (Ø 219 mm buis en Ø 1010 mm spiralen). Het aandrijvingssysteem heeft alle kenmerken van de grootste modellen van het gamma van JOSKIN stalmeststrooiers bewaard, met name: de dubbele beveiliging op de aandrijving (een elastische koppeling tussen de kasten alsook een tweede elastische koppeling tussen de kasten en de strooiwalsen).

Deze constructie verenigt dus de talrijke al bewezen en beproefde kwaliteiten van het TORNADO3 model met een kleinere capaciteit (12 m³ – 14,75 m³ met opzetschotten van 250 mm), wat geschikt kan zijn voor intensieve gebruikers van kleinere machines.