Nieuwe 3-armige spuitboom RHA3 S op het getrokken spuittoestel METRIS : Spuittechniek is onze specialiteit !

27 oktober 2016

De RHA3, de 3-armige spuitboom uit aluminium, is reeds welgekend in breedtes van 32 tot 36m op de spuittoestellen uit het Kuhn-gamma METRIS en OCEANIS. Vanaf heden is er nu ook een nieuw model beschikbaar, namelijk de RHA3 S met een werkbreedte van 27 tot 33m. Dit nieuwe model is gebouwd volgens hetzelfde concept als […]

De RHA3, de 3-armige spuitboom uit aluminium, is reeds welgekend in breedtes van 32 tot 36m op de spuittoestellen uit het Kuhn-gamma METRIS en OCEANIS. Vanaf heden is er nu ook een nieuw model beschikbaar, namelijk de RHA3 S met een werkbreedte van 27 tot 33m.

Dit nieuwe model is gebouwd volgens hetzelfde concept als de RHA3, maar heeft aangepaste geprofileerde boomsecties (boomconstructie) voor een breedte van maximum 33m. De spuitboom is voorzien van de EQUILIBRA-ophanging voor een perfecte bodemvolging.

De KUHN-spuittoestellen METRIS 2 en METRIS 2 S zijn beide uitgerust met deze nieuwe spuitboom die ongetwijfeld in de smaak zal vallen indien u op zoek bent naar een uiterst compacte spuitboom ; de hoogte bedraagt slechts 3m40 en de transportbreedte op de weg slechts 2m55.