New Holland Agriculture tekent exclusieve leveringsovereenkomst met Maschio Gaspardo

27 oktober 2020

New Holland breidt haar aanbod grondbewerkingswerktuigen uit via een nieuw samenwerkingsverband met Maschio Gaspardo Schijveneggen en woelers worden onder deze overeenkomst geïntroduceerd en verkocht onder de merknaam New Holland De nieuwe grondbewerkingsproducten zijn vanaf 2021 verkrijgbaar bij de dealerbedrijven van New Holland Turijn, Italië, 27 oktober 2020 New Holland Agriculture heeft een leveringsovereenkomst ondertekend met […]

  • New Holland breidt haar aanbod grondbewerkingswerktuigen uit via een nieuw samenwerkingsverband met Maschio Gaspardo
  • Schijveneggen en woelers worden onder deze overeenkomst geïntroduceerd en verkocht onder de merknaam New Holland
  • De nieuwe grondbewerkingsproducten zijn vanaf 2021 verkrijgbaar bij de dealerbedrijven van New Holland

    Turijn, Italië, 27 oktober 2020

    New Holland Agriculture heeft een leveringsovereenkomst ondertekend met Maschio Gaspardo, een toonaangevend producent van landbouwapparatuur voor grondbewerking, zaaien en planten, bemesting, gewasbescherming, groenbehoud en hooibouw. Onder de overeenkomst zal Maschio Gaspardo een selectie van schijveneggen en woelers voor New Holland produceren. De blauwe producten worden verkocht onder de naam New Holland en zijn exclusief verkrijgbaar bij de dealerbedrijven van het merk.

    Carlo Lambro, Brand President van New Holland Agriculture, vertelt: “We zijn zeer tevreden met onze nieuwe samenwerking met Maschio Gaspardo. We zijn bij New Holland constant op zoek naar verbeteringen en uitbreiding van ons aanbod, om onze klanten wereldwijd innovatieve en complete oplossingen voor hun landbouwactiviteiten te geven. Maschio Gaspardo is een partner met vele jaren ervaring, die hoogwaardige producten bouwt en toonaangevend is in zijn vakgebied. Met deze overeenkomst kunnen we onze klanten een nog grotere werktuigkeuze bieden, om te voorzien in hun grondbewerkingsvereisten met hoogwaardige apparatuur.”

    Mirco Maschio, President van Maschio Gaspardo Group, voegde eraan toe: “Maschio Gaspardo heeft al een geconsolideerd OEM-samenwerkingsverband voor levering met New Holland. We zijn trots op dit nieuwe prestigieuze project, want het vormt tevens een bevestiging van de hoogwaardige standaarden die Maschio Gaspardo voor zijn producten en de aangeboden klantenservice behaalt. Het is een belangrijke bouwsteen voor onze groei.”

    New Holland introduceert in seizoen 2021 de eerste producten die worden geleverd onder de overeenkomst: de compacte snelle SDM- en SDH-schijfcultivatoren, en de SUM- en SUH- woelers. De nieuwe productlijnen bieden ook modellen die perfect passen bij de tractorseries van New Holland, van de T5 Utility-serie tot de 300 pk T7 Heavy Duty.

De nieuwe producten worden eerst op de belangrijkste Europese markten geïntroduceerd, in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Later in het jaar presenteert New Holland de nieuwe werktuigen in detail.