Merlo importeur De Lille stopt samenwerking met Venieri

21 augustus 2020

Merlo importeur De Lille stopt met het importeren van de Italiaanse wielladers Venieri. De stopzetting tussen beide bedrijven komt er omdat er te weinig samenwerking van de fabriek was. “Daarnaast heeft het verkopen van wielladers ons inzicht in de markt verbeterd.” Merlo De Lille is er vast van overtuigd dat de Merlo verreiker een uniek […]

Merlo importeur De Lille stopt met het importeren van de Italiaanse wielladers Venieri. De stopzetting tussen beide bedrijven komt er omdat er te weinig samenwerking van de fabriek was.

“Daarnaast heeft het verkopen van wielladers ons inzicht in de markt verbeterd.” Merlo De Lille is er vast van overtuigd dat de Merlo verreiker een uniek product is die op ieder bedrijf zijn diensten bewijst. “Een verreiker heeft tal van voordelen die een wiellader niet heeft, denk maar aan stabiliteit, afmetingen en capaciteit”. Merlo De Lille wil met deze stopzetting naar buiten komen als DE verreiker specialist. Al meer dan 30 jaar is Merlo De Lille de importeur van Merlo voor de Benelux, maar drie jaar geleden werd men ook importeur van Venieri telescopische wielladers. De praktijk toonde meermaals de voordelen van de verreiker aan tegenover een telescopische wiellader. Met deze inzichten wil Merlo De Lille zich nu toespitsen op enkel de verkoop van Merlo verreikers. Voor service en onderdelen kan u wel nog steeds terecht bij Merlo de Lille in Lendelede (B.)