Joskin: VACUUMPOMP OP VOLUMETRA

16 november 2016

Het succes van de Volumetra tank heeft het JOSKIN bedrijf gestimuleerd om dit gamma uit te breiden. Dit voertuig, dat ontworpen werd om een verdringerpomp te integreren (worm-, lobben- of centrifugaalpomp), is vandaag verkrijgbaar in vacuüm (vacuümpomp) en vacuüm-Storm (combinatie van een vacuümpomp voor het aanzuigen en een centrifugaalpomp voor het leegblazen) uitvoeringen. De VOLUMETRA, […]

Het succes van de Volumetra tank heeft het JOSKIN bedrijf gestimuleerd om dit gamma uit te breiden. Dit voertuig, dat ontworpen werd om een verdringerpomp te integreren (worm-, lobben- of centrifugaalpomp), is vandaag verkrijgbaar in vacuüm (vacuümpomp) en vacuüm-Storm (combinatie van een vacuümpomp voor het aanzuigen en een centrifugaalpomp voor het leegblazen) uitvoeringen.

De VOLUMETRA, met of zonder bandkokers, is verkrijgbaar in dubbelasser van 10.500 l tot 20.000 l en in drieasser van 18.500 l tot 22.900 l en combineert verschillende voordelen:
– Een zelfdragende strutuur uit HLE staal, die het gewicht vermindert terwijl passend blijft aan alle verspreidingstechnieken. De Volumetra is met een gebout en vestelbaar onderstel van de hydro-tandem/tridem type uitgerust, wat mogelijk maakt, zijn positie aan te passen naargelang van het gewicht van het achterwerktuig. Dit garandeert een passende gewichtsverdeling en dus een optimale associatie van de tank et het achterwerktuig.
– een stevige geïntegreerde hefinrichting om het hele gamma verspreidingswerktuigen te kunnen aankoppelen, zelfs de breedste;
– zijn verlaagde design om een laag zwaartepunt aan te bieden alsook meer comfort en veiligheid;
– een hydropneumatische disselvering verkrijgbaar op sommige modellen;
– een kwaliteitsvol design en een gestandaardiseerde fabricatie voor een zeer concurrerende kwaliteit/prijs verhouding;
– een keuze aan pompen die geschikt zijn voor alle omstandigheden: vacuüm-, verdringer- of gecombineerde pomp;
– talrijke verkrijgbare uitrustingen zoals de front- of zijzuigarm.

Het succes van de Volumetra is nog niet over!