GRIMME Technica zal niet plaats vinden

19 juni 2020

GRIMME Technica zal niet plaats vinden Sinds 2004 vindt de huisshow GRIMME Technica iedere twee jaar plaats op de hoofdvestiging in Damme. Vanwege de onduidelijke ontwikkeling van de Corona crisis en de stelregel om bezoekers en personeel zo goed mogelijk te kunnen beschermen, wordt de GRIMME Technica, die gepland was van 1 t/m 4 december […]

GRIMME Technica zal niet plaats vinden

Sinds 2004 vindt de huisshow GRIMME Technica iedere twee jaar plaats op de hoofdvestiging in Damme. Vanwege de onduidelijke ontwikkeling van de Corona crisis en de stelregel om bezoekers en personeel zo goed mogelijk te kunnen beschermen, wordt de GRIMME Technica, die gepland was van 1 t/m 4 december 2020, geannuleerd. “Het was voor ons een zeer moeilijke beslissing omdat GRIMME Technica voor ons één van de belangrijkste beurzen is. Met de grote onzekerheid die momenteel heerst, hadden we helaas geen andere keus ”, zegt Christoph Grimme, directeur van de gelijknamige Landmaschinenfabrik. Alle beurzen en evenementen zullen in de gehele GRIMME groep tot 31-12-2020 wereldwijd geannuleerd worden. Daaronder valt ook de Potato Europe in Frankrijk alsmede de Beet Europe in Seligenstadt.

Beurzen en evenementen zijn een zeer belangrijk instrument voor klantencontact en de mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Daarom worden alternatieve en nieuwe concepten ontwikkeld om in contact te blijven met klanten en de grootst mogelijke informatie-stroom te bieden.

In de zeven fabrieken uit de GRIMME groep in Duitsland, Denemarken, China en USA draait de productie volop. Door een vroegtijdige planning, inkoop van onderdelen en hoogst moderne productieprocessen konden de nu kritieke leverings knelpunten van onderdelen worden overwonnen. Door de invoering van strenge hygiëneregels en nieuwe werkprotocollen kunnen alle locaties wereldwijd verder werken.

De onderdeelverzorging is gegarandeerd en kon middels een onlineshop i.s.m. de GRIMME Premium Partners uitgebreid worden. Het verzenden van machines en de service zijn eveneens gegarandeerd.