Geen deelname DeLaval Benelux aan Agribex 2021

26 mei 2021

Het management van DeLaval Benelux heeft, in goed overleg met haar Belgische dealerorganisatie, besloten om dit jaar niet deel te nemen aan Agribex 2021. Deze beslissing is genomen omwille van de onzekere situatie m.b.t. COVID 19 en de mogelijke invloed daarvan op grootschalige binnen evenementen. Daarmee past Agribex dit jaar niet in de communicatieplanning 2021. […]

Het management van DeLaval Benelux heeft, in goed overleg met haar Belgische dealerorganisatie, besloten om dit jaar niet deel te nemen aan Agribex 2021. Deze beslissing is genomen omwille van de onzekere situatie m.b.t. COVID 19 en de mogelijke invloed daarvan op grootschalige binnen evenementen. Daarmee past Agribex dit jaar niet in de communicatieplanning 2021. DeLaval Benelux gaat samen met haar Belgische dealerorganisatie investeren in kleinschalige evenementen.

DeLaval Benelux is al meerdere jaren vaste deelnemer aan het tweejaarlijkse evenement in Brussel, maar kiest dit jaar voor een andere koers. “Het lijkt gelukkig de goede kant op te gaan met de pandemie, maar tegelijkertijd is er nog veel onzekerheid”, aldus Davy te Bokkel, Marketing Manager Western Europe. “We hebben in het afgelopen jaar de fysieke evenementen erg gemist, maar we zijn ook tot de conclusie gekomen dat er goede andere mogelijkheden zijn om met elkaar in contact te komen.”

DeLaval Benelux gaat zich samen met de dealerorganisatie richten op kleinschalige evenementen, zowel fysiek als online. “We hebben het afgelopen jaar al stappen gezet in onze onlinecommunicatie en dit willen we verder uitbreiden”, vervolgt Davy. “Tegelijkertijd zien we wel degelijk de behoefte aan fysieke klantcontacten. Daarom willen we ook investeren in kleinschalige evenementen door het hele land samen met onze partners, op het moment dat dit weer wordt toegestaan door de overheid.”