Een nieuw hoofdstuk voor het « success story » PÖTTINGER in Belgium.

23 maart 2015

Resolute internationalisering is één van de drijvende krachten achter het succes van PÖTTINGER . Met de oprichting  van een dochteronderneming in België  in 2012 werd een bouwsteen gelegd. Sinds de lancering is het succes te danken aan het engagement van Dominique EMOND, marketing en verkoop en Danny DE BOECK voor verkoopsondersteuning en dienst na verkoop. […]

Resolute internationalisering is één van de drijvende krachten achter het succes van PÖTTINGER . Met de oprichting  van een dochteronderneming in België  in 2012 werd een bouwsteen gelegd. Sinds de lancering is het succes te danken aan het engagement van Dominique EMOND, marketing en verkoop en Danny DE BOECK voor verkoopsondersteuning en dienst na verkoop. Een nieuw hoofdstuk van het succesverhaal PÖTTINGER  Belgium is nu geopend met de komst van een nieuwe medewerker in het team. Inderdaad, vanaf maart 2015 zal John DE GUYTENAER, uit Kaprijke, werkzaam zijn in het Nederlandstalige gebied.

Nog dichter bij de klanten.

Het gamma hooibouw: maaiers, schudders, harken en opraapwagens is goed vertegenwoordigd in België. Met de komst van deze nieuwe medewerker voor de verkoop, zal het accent gelegd worden op de bodembewerkingsmachines en de zaaitechniek van PÖTTINGER . Maar vooral zal hij ook de aanspreekspartner zijn voor de Nederlandstalige dealers, waarin PÖTTINGER  een groot potentieel ziet. Deze nieuwkomer in het team kijkt uit naar professionele uitdagingen in de toekomst en zal de taak als lokale vertegenwoordiger van PÖTTINGER  op zich nemen.

John DE GUYTENAER, 41 jaar, uit Kaprijke, industrieel ingenieur, (specialisatie landbouw) is reeds vele jaren actief in de landbouwsector en zal met zijn vakkenis en zijn engagement de Vlaamse dealers begeleiden.

Een dynamische dochteronderneming.

Met de oprichting van het Belgische filiaal is de ondersteuning en voorziening van de dealers met onderdelen en verslijtonderdelen aanzienlijk verbeterd.

« Met deze drie gemotiveerde medewerkers werken wij iedere dag aan het succes van onze klanten in België. Een win-win partnership en vertrouwens relaties zijn cruciale punten voor PÖTTINGER  » zegt Gregor DIETACHMAYR, directeur verkoop en marketing. De PÖTTINGER  manager is verheugd met de komst van John DE GUYTENAER, door de uitbreiding van het team is het immers mogelijk om nog dichter bij de klanten te staan en dit zorgt  voor de voortzetting van het succesverhaal van PÖTTINGER .