Digitale functies steeds populairder – ook bij rondebalenpersen

22 juni 2021

Een volgend pluspunt is de ongecompliceerde en geverifieerde documentatie van de opbrengst. Met behulp van de optioneel verkrijgbare vochtmeting en weeginrichting kunnen namelijk de vochtgehaltes en baalgewichten worden vastgelegd. Zo kan de loonwerker vervolgens deze gegevens eenvoudig en automatisch overdragen aan de software van de klant. Tenslotte kan de geleverde arbeid ook snel en transparant […]

Een volgend pluspunt is de ongecompliceerde en geverifieerde documentatie van de opbrengst. Met behulp van de optioneel verkrijgbare vochtmeting en weeginrichting kunnen namelijk de vochtgehaltes en baalgewichten worden vastgelegd. Zo kan de loonwerker vervolgens deze gegevens eenvoudig en automatisch overdragen aan de software van de klant.

Tenslotte kan de geleverde arbeid ook snel en transparant gefactureerd worden. De gegevens van het werk worden daarbij automatisch en live naar het kantoor gestuurd, waar direct een gedetailleerde factuur opgesteld kan worden.

Samenvattend: met Smart Telematics en agrirouter wordt de chauffeur van de rondebalenpers aanzienlijk ontlast; de anders stressvolle en foutgevoelige navigatie via de telefoon vervalt namelijk volledig. Het bewijs voor de facturatie kan eveneens eenvoudig en ongecompliceerd opgemaakt worden; dankzij de live gegevensoverdracht behoort het uitlezen van USB-sticks of uitwerken van handgeschreven notities namelijk tot het verleden.

Digitale functies zoals Smart Telematics of een verbinding met agrirouter worden steeds vaker gebruikt bij het persen van ronde balen. De chauffeur wordt daarmee namelijk aanzienlijk ontlast.