DeLaval opnieuw op nummer 1 in imagobarometer van DLG

3 maart 2021

Ook dit jaar is het DeLaval weer gelukt om als eerste te eindigen op de imagobarometer van DLG in de categorie veehouderijtechniek. Daarmee heeft DeLaval met succes zijn positie weten te behouden. “In dit bewogen en moeilijke jaar 2020 zijn we bijzonder verheugd over deze waardering en het grote vertrouwen van de melkveehouders,” zegt Dr. […]

Ook dit jaar is het DeLaval weer gelukt om als eerste te eindigen op de imagobarometer van DLG in de categorie veehouderijtechniek. Daarmee heeft DeLaval met succes zijn positie weten te behouden.

“In dit bewogen en moeilijke jaar 2020 zijn we bijzonder verheugd over deze waardering en het grote vertrouwen van de melkveehouders,” zegt Dr. Stephan Lais, Vice President DeLaval Market Area Central Europe. “Tegelijkertijd willen we natuurlijk ook al onze medewerkers en DeLaval-dealers bedanken voor hun onvermoeibare inzet en klantgerichtheid, die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het handhaven van onze sterke positie in de markt.”

De barometer is gebaseerd op de mening van 700 boeren die fabrikanten beoordelen op bekendheid, loyaliteit, tevredenheid en merkimago. Als gevolg van de Corona-pandemie is de publicatie van de enquête-analyse, die normaal voor november is gepland, met enkele maanden uitgesteld tot februari 2021.