De laatste rechte lijn naar INTERPOM

22 november 2021

Zondag is het zover en INTERPOM opent haar deuren! Wees erbij om met collega’s en leveranciers na te praten over een bewogen periode voor sector, een selectie van innovatieve oplossingen te ontdekken voor de uitdagingen van morgen in de aardappelketen en vooral ook uw seizoen 2022-2023 voor te bereiden. Kortom, INTERPOM is traditioneel een goed […]

Zondag is het zover en INTERPOM opent haar deuren! Wees erbij om met collega’s en leveranciers na te praten over een bewogen periode voor sector, een selectie van innovatieve oplossingen te ontdekken voor de uitdagingen van morgen in de aardappelketen en vooral ook uw seizoen 2022-2023 voor te bereiden. Kortom, INTERPOM is traditioneel een goed moment om de vinger aan de pols te houden en mee te zijn met de laatste marktevoluties. Voorzie voor uw je bezoek uw Covid Safe Ticket / coronapas en draag een mondmasker.

330 exposanten kijken ernaar uit om u te ontvangen

Niet minder 330 exposanten actief in teelt, verwerking of vermarkting van aardappelen hebben tal van innovatieve oplossingen ontwikkeld specifiek voor de professionals uit de volledige aardappelketen. Ze zullen tijdens INTERPOM hun nieuwste machines, producten, diensten en digitale technologieën presenteren op een beursoppervlakte van 35.000m² (hetzij het volledige complex van Kortrijk Xpo!).