Boels Rental tekent JCB-deal

11 augustus 2015

Eén van Europa’s toonaangevende verhuurbedrijven, Boels Rental, investeert in de toekomst door het uitbreiden van haar huurvloot met 250 JCB-machines. Dit is al de vierde grote bestelling in evenveel jaar tijd die het bedrijf toevertrouwd aan JCB en betekent dat Boels nu meer dan 1300 JCB-machines in gebruik heeft op het Europese grondgebied. Specifiek gaat […]

Eén van Europa’s toonaangevende verhuurbedrijven, Boels Rental, investeert in de toekomst door het uitbreiden van haar huurvloot met 250 JCB-machines. Dit is al de vierde grote bestelling in evenveel jaar tijd die het bedrijf toevertrouwd aan JCB en betekent dat Boels nu meer dan 1300 JCB-machines in gebruik heeft op het Europese grondgebied. Specifiek gaat het om verschillende verreikers, wielladers en bandenkranen.

De aangekochte verreikers hebben hefcapaciteiten tussen de 2,5 en 4 ton en worden geproduceerd in het JCB-hoofdkwartier in Rocester, UK. De wielladers van de types JCB411 en JCB457 worden gebouwd bij JCB Earthmovers in Cheadle, terwijl de bandenkranen van de types JS145W en JS175W in Uttoxeter de JCB Heavy Products-fabriek verlaten. Alle geleverde machines zijn voorzien van het JCB’s telematicasysteem LiveLink dat waakt over de onderhoudsvereisten en de machines eveneens beschermt tegen diefstal.

Boels heeft meer dan 335 vestigingen en werkt vanuit meer dan 1800 huurpunten in doe-het-zelfzaken verspreid in 9 Europese landen.