Bij het PCLT zijn we gestart met ‘online bijscholingen fytolicentie’.

26 mei 2020

Deze tellen mee voor het behalen van de nodige bijscholingen. Ondertussen is er ook een wijziging gekomen in het aantal uren dat moet gevolgd worden per bijscholing. Vanaf vandaag 25/05 moet een bijscholing maar twee uur meer duren. Ze moet wel twee uren gaan over fyto. Dit is zowel voor de online als voor de […]

Deze tellen mee voor het behalen van de nodige bijscholingen. Ondertussen is er ook een wijziging gekomen in het aantal uren dat moet gevolgd worden per bijscholing. Vanaf vandaag 25/05 moet een bijscholing maar twee uur meer duren. Ze moet wel twee uren gaan over fyto.

Dit is zowel voor de online als voor de fysieke opleidingen.

Wij zijn bezig met een reeks online bijscholingen aan het uitrollen. Gezien het succes hebben we de inschrijvingen van de eerste drie bijscholingen stop gezet.

Zie ook https://www.pclt.be/nl/cursus/landbouw/fyto-online-bij

Het PCLT heeft deze manier van bijscholen uitgewerkt voor de dienst landbouwvormingen in de vorm van een proefproject. Wij mogen dus de pluimen op onze hoed steken! Na goedkeuring van dit proefproject heeft minister Crevits de ‘online landbouwvormingen’ goedgekeurd.

PCLT

Zuidstraat 25 | 8800 Roeselare

051/ 24 58 84 | www.pclt.be