Nieuw model TractorBumper

27 januari 2023

Alphen (NL) – TractorBumper heeft een nieuw model ontwikkeld. Het model Premium (grote opbergbak zonder gewicht) heeft een nieuwe variant met topstangbevestiging en hierdoor dezelfde looks als de SafetyWeight modellen (bumper met geïntegreerd gewicht). Uit praktisch oogpunt zien veel klanten het voordeel van het gemakkelijk aan- en afkoppelen in de 3-punt, die alle TractorBumper modellen […]

Alphen (NL) – TractorBumper heeft een nieuw model ontwikkeld. Het model Premium (grote opbergbak zonder gewicht) heeft een nieuwe variant met topstangbevestiging en hierdoor dezelfde looks als de SafetyWeight modellen (bumper met geïntegreerd gewicht).

Uit praktisch oogpunt zien veel klanten het voordeel van het gemakkelijk aan- en afkoppelen in de 3-punt, die alle TractorBumper modellen met gewicht hebben. Het is gaat net iets sneller dan het aankoppelen van het huidige opbergbak model die enkel in onder-hefarmen hangt. Hierdoor ook stabieler in de fronthef. Daarnaast hangt deze compacter in de fronthef en door meer hoogte van de bak wordt niet ingeleverd op de inhoud van de opbergbak voor bijvoorbeeld gereedschap, touw of zaadgoed.

Vele klanten vinden de modellen met topstang steun bevestiging mooi, omdat het dan nog meer een mooi geheel vormt met de tractor. Dit is nu dus ook mogelijk bij model premium.

Verder is ook deze nieuwe TractorBumper standaard uitgerust met LED dagrijverlichting, breedteverlichting, knipperlichten, rood/wit panelen en markeringsstokken. Ook heeft deze de gepatenteerde verstelbare zijdelen, wat voordelen oplevert wat betreft de draaicirkel en juiste breedteaanduiding. Tenslotte een eigen bedrijfslogo voorop de bumper. Je hoeft hem alleen maar aan te koppelen en de 7-polige stekker in te pluggen en je bent klaar om veilig en gezien de weg op te gaan. Praktisch en universeel.