JOSKIN DistriTECH officialiseert zijn partnerschap met BEDNAR

14 november 2022

Een 9de sterk merk voegt zich bij de 8 andere die JOSKIN DistriTECH reeds aanbiedt. BEDNAR, een Tsjechisch bedrijf, heeft een internationale reputatie die aan de behoeften van de Belgische landbouwers zal kunnen voldoen. BEDNAR, opgericht in 1997 door Ladislav Bednář, biedt momenteel meer dan 40 modellen van machines voor de grondbewerking (met of zonder […]

Een 9de sterk merk voegt zich bij de 8 andere die JOSKIN DistriTECH reeds aanbiedt. BEDNAR, een Tsjechisch bedrijf, heeft een internationale reputatie die aan de behoeften van de Belgische landbouwers zal kunnen voldoen.

BEDNAR, opgericht in 1997 door Ladislav Bednář, biedt momenteel meer dan 40 modellen van machines voor de grondbewerking (met of zonder ploegwerk), het zaaien, het schoffelen tussen de rijen, het mulchen, het bemesten en het beheer van de oogstresten.

Met dit gamma streeft BEDNAR ernaar technologische lijnen aan te bieden die aangepast zijn aan alle omstandigheden en aan alle bedrijven, ongeacht hun grootte! Daarom zijn de BEDNAR machines te vinden in meer dan 39 landen over de hele wereld. Ze werken in totaal verschillende klimaat- en bodemomstandigheden, altijd tot volle tevredenheid van hun eigenaars.

Één van de kenmerken van BEDNAR is dat het voortdurend luistert naar zijn gebruikers om hen innovaties aan te bieden die voor hen een hoge toegevoegde waarde zullen betekenen. BEDNAR werkt samen met topboerderijen om nieuwe technologieën voor de grondbewerking, de plantenvoeding en het zaaien te testen. Op basis van de verkregen resultaten ontwikkelt het bedrijf vooruitstrevende machines die de gewasproductie verbeteren met het oog op de huidige uitdagingen: “We moeten in ons gamma van producten een antwoord vinden op de onderliggende trends van bescherming van de bodemvochtigheid, verhoging van het aandeel organische massa in de bodem, vermindering van de toepassing van glyfosaten, efficiënt en gericht gebruik van industriële kunstmest en erosiebeschermende maatregelen, en dat alles met behoud van het opbrengstpotentieel van de planten”, legt Ladislav Bednář uit.

1 dienst + 9 specialisten = 10 goede redenen om te kiezen!

Gezien al deze troeven is JOSKIN DistriTECH ervan overtuigd dat BEDNAR zijn identiteit zal kunnen versterken en het aanbod aan de landbouwers zal kunnen vervolledigen, naast de 8 reeds aangeboden merken (Strautmann, Monosem, Hardi, Evrard, Sulky, Rauch, Breviagri, Quicke).

Voor de traditionele JOSKIN opendeurdagen van 5 tot 9 januari 2023 is al een stand met het merk BEDNAR gepland. Liefhebbers van landbouwmachines, het is tijd om dit evenement in uw agenda te zetten!