Schuitemaker stopt de verkoop en productie van de Innovado-voerrobot

7 oktober 2022

Rijssen – Door de vorming van SVgroup (fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis) in 2019 is de focus volledig op voederwinning en bemesting gelegd. Schuitemaker stopt hierdoor definitief met de verkoop en productie van de autonome voerrobot. Focus op groeisegmenten De toenemende groei in de segmenten voederwinning en bemesting leidt ertoe dat de focus is komen […]

Rijssen – Door de vorming van SVgroup (fusie tussen Schuitemaker en Veenhuis) in 2019 is de focus volledig op voederwinning en bemesting gelegd. Schuitemaker stopt hierdoor definitief met de verkoop en productie van de autonome voerrobot.

Focus op groeisegmenten

De toenemende groei in de segmenten voederwinning en bemesting leidt ertoe dat de focus is komen te liggen op de ontwikkeling, productie en verkoop van machines in deze segmenten. De komende jaren zal SVgroup dan ook gebruiken om haar productiefaciliteiten, fabrieksinfrastructuur en productiecapaciteiten aan te passen om de toekomstige groei te kunnen waarborgen.

Innovado

De Schuitemaker Innovado is een zelfrijdende mengwagen. Het unieke concept van de Innovado is het volledig automatisch halen, mengen, verdelen en aanschuiven van het voer. Met de Innovado is Schuitemaker de eerste fabrikant, die alle processen van het voeren combineert in één systeem. De voerrobot is ontwikkeld om een volledig automatische oplossing te bieden om zo de efficiëntie en het werkplezier te vergroten.

Over SVgroup

SVgroup levert producten en diensten aan bedrijven en instellingen in de agrarische sector en gladheidbestrijding. Door betrouwbare machines te leveren die makkelijk te onderhouden zijn, in combinatie met onze service, stellen wij onze klanten in staat maximaal te presteren op die momenten die er toe doen.

Of dit nu loonwerkers zijn die in korte tijd zoveel mogelijk gras willen verwerken, akkerbouwers en veehouders die gedurende het seizoen mest uitrijden of wegbeheerders in plotselinge winterse omstandigheden: SVgroup zorgt er voor dat onze klanten, onafhankelijk van de omstandigheden, hun werkproces beheersen om betrouwbare en continue kwaliteit van werk te kunnen leveren.

Onze merken Schuitemaker & Veenhuis

SVgroup ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt haar producten onder de merken Schuitemaker en Veenhuis; twee premium merken met een rijke historie en internationale verkooppunten en distributie.