Save the date – Dag van de Landbouw 2022 (18/9)

11 augustus 2022

Lancering campagnebeeld en website Op zondag 18 september vindt de 40ste editie van de Dag van de Landbouw plaats. Iedere derde zondag van september zetten een vijftigtal land- en tuinbouwbedrijven hun deuren open voor het grote publiek. De Dag van de Landbouw zal opnieuw in de vertrouwde ‘opendeur formule’ plaatsvinden Het is daarmee dé kans […]

Lancering campagnebeeld en website

Op zondag 18 september vindt de 40ste editie van de Dag van de Landbouw plaats. Iedere derde zondag van september zetten een vijftigtal land- en tuinbouwbedrijven hun deuren open voor het grote publiek. De Dag van de Landbouw zal opnieuw in de vertrouwde ‘opendeur formule’ plaatsvinden Het is daarmee dé kans om zelf de boer op te gaan en te ontdekken wat onze lokale boeren en tuinders voor moois en lekkers produceren!

40ste editie

De Dag van de Landbouw viert intussen al weer zijn 40ste editie, maar is geen greintje minder sprankelend geworden. Integendeel. 51 toppers van land- en tuinbouwbedrijven heten het publiek, jong en oud, op de derde zondag van september welkom. De Dag van de Landbouw is een moment van genieten, bijpraten met een drankje en hapje en van héél veel interessante info over het reilen en zeilen bij onze voedsel- en groenproducenten.

Ruben Van Gucht

Sportpresentator en – journalist Ruben Van Gucht is de gastheer voor de 2022 editie van de Dag van de Landbouw. Hij zal zelf verslag uitbrengen van op een aantal boerderijen en sierteeltbedrijven.

Meer nieuws volgt, maar noteer nu alvast zondag 18 september met stip in jouw agenda. Meer informatie vind je op: www.dagvandelandbouw.be.