SILOKING SelfLine 4.0 System 300+ 2519

31 januari 2022

Een zelfrijdende voermengwagen met een groot volume en werkelijk topprestaties, dat is de NIEUWE Siloking SelfLine 4.0 System 300+. Deze voermengwagen  is ontwikkeld met focus op veehouderijen met een groot mengvolume (19/22/25m³) met begrijpelijke eisen als hoge capaciteit en lagere kosten. Door het grote mengvolume van de SelfLIne 300+ kunnen grote groepen vee met slechts […]

Een zelfrijdende voermengwagen met een groot volume en werkelijk topprestaties, dat is de NIEUWE Siloking SelfLine 4.0 System 300+. Deze voermengwagen  is ontwikkeld met focus op veehouderijen met een groot mengvolume (19/22/25m³) met begrijpelijke eisen als hoge capaciteit en lagere kosten. Door het grote mengvolume van de SelfLIne 300+ kunnen grote groepen vee met slechts enkele mengsels per dag worden gevoerd, aldus Sam Brusselaers productspecialist Siloking.

Innovatieve voedertechniek

Siloking staat bekend om haar hoge kwaliteit, gebruiksgemak en intelligente voeroplossingen. Bij de ontwikkeling van de SelfLine 300+ heeft de Duitse fabrikant de nadruk gelegd op betrouwbaarheid en maximale belastbaarheid. Daarnaast is mede door het robuuste chassis, in combinatie met de hoge mengcapaciteit, een lange levensduur gegarandeerd.

Motor met hoog koppel en gerenommeerd onderhoudsinterval

Deze nieuwe SelfLine 300+ is uitgevoerd met een sterke Volvo 4-cilinder motor met 160 kW (218 pk). De combinatie van deze motor met een hoog koppel, het bekende onderhoudsinterval van 1.000 uur en een laag brandstofverbruik maakt dat deze voermengwagen lage kosten met zich meebrengt.

Snelle en homogene menging

Mede door dit grote vermogen is een hoge freescapaciteit en gelijktijdig een snelle en homogene menging gegarandeerd. Snelheden van 25 km/u zijn geen enkel probleem, net als het snel lossen in de voedergang of in de troggen. Met een freeshoogte van 5,30m is deze ook ideaal voor gebruik bij hoge silo’s op grote boerderijen.

  • De selfline 300+ is gefocust op betrouwbaarheid en een hoge laadcapaciteit
  • Het robuuste chassis is voorzien van luchtvering, standaard 4-wielsturing en een hoge bodemvrijheid
  • De Volvo motor en het hydraulisch pakket zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor bekomt men een hoge capaciteit en een laag brandstofverbruik.
Draaicirkel buitenkant (m) 9
Uitkuilhoogte (m) 5.30
Rijsnelheid (km/h)  25
Vermogen (kW/PK) 160/ 218

Technische Specificaties / Spécifications techniques

Veilig en nauwkeurig snijden van droge en structuurrijke voedercomponenten zoals stro is eenvoudig met de SILOKING Strohakselaar.De regelmatige en korte stukjes van de geladen voedercomponenten worden snel en homogeen in het voederrantsoen gemengd.Dit maakt het mogelijk om goedkope en beschikbare vervangende voedercomponenten te gebruiken.De strohakselaar wordt comfortabel bediend met een druk op de knop van de joystick in de cabine.Verkrijgbaar voor de modellen System 300+, 500+ en 1000+.

SILOKING Strohakselaar